De mooiste bronzers om de zomer glow nog even vast te houden!

“Wat straal je!” Een heerlijk compliment om te krijgen. En nu de herfst om de hoek komt kijken en het weer een stuk somberder is, wil ik wel heel graag die zomerse gloed even langer vasthouden. Want hoe cozy de herfst ook is en hoe veel indisch bloed ik ook heb, zodra de zonnenstralen minder worden, wordt mijn huid een stuk witter. Bye bye natuurlijk zonnige glow!

Gelukkig zijn er producten die mijn zomerse kleurtje lekker vasthouden stralen en mij er uit laten zien alsof ik net van vakantie kom. Heerlijk vind ik dat! Want ook mijn humeur kan daar echt goed van opknappen.

Ik laat je mijn 3 meest favoriete producten van dit moment zien.

Tan-Lux The Face

Een paar jaar geleden kwam ik dit product tegen op het Pinterest Account van The Teacher Diva, een Amerikaanse beautyblogster. Ze was laaaaaaiend enthousiast over deze zelfbruinende gezichtsverzorging. Maar zoals dat meestal gaat, waren de Tan-Lux producten nog niet in Nederland te koop. Tot ik bij CottonSpa in Zaandam binnen liep. Daar stonden ze en ik wilde ze DI-RECT proberen.

FRTY Tan-Lux the face

Vanaf moment 1 was ik fan! Met al 4 Tan-Lux druppels tover je binnen een uur een prachtige zomerse glow op je witte winter gezicht, zonder strepen. De druppels voelen niet vet aan en hydrateren je huid. Omdat ik nogal een rodere huid heb, was ik in eerste instantie erg bang dat ik er als een rood-oranje wortel bij ging lopen. Maar niets is minder waar. De formule van aloë vera, vitamine E en frambozenzaadolie zorgt niet alleen voor een stralende huid, maar zorgen er ook voor dat roodheid en bultjes minimaliseren. Je hebt ook zelf jouw kleurtje in de hand. Ik gebruik meestal zo’n 3-4 druppels door mijn gezichtscrème. Maar wil je een intensere kleur? Dan kun je meer druppels gebruiken. Je moet wel even goed jouw handen wassen na het opbrengen 😉 Ik was dit een keer vergeten, omdat een kind mijn aandacht nodig had. Helaas had ik daarna oranje-bruine vingertjes…

De Tan-Lux producten worden niet op dieren getest. Ook dat vind ik dan weer een pre! Je zult ook geen Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën in The Face Illuminating Self-Tan Drops vinden. Love, Love, Love!!

Charlotte Tilbury Unisex Healthy Glow

Sinds kort heb ik kennis kunnen maken met het professionele make-up merk Charlotte Tilbury. Deze “Darling” heeft in de afgelopen jaren een aantal pareltjes op de markt gebracht die onze huidjes een prachtige glow kunnen geven.

Healthy Glow Charlotte Tilbury

Tijdens een online videoconsult met een van haar make-up artiesten, werd mij de Healthy Glow aangeraden. Een getinte moisturizer die alle ingrediënten bevat voor een gezonde, natuurlijke huid. Redelijk sceptischh kocht ik de healthy glow toch en ik heb hier nog geen dag spijt van gehad. De moisturizer is zo natuurlijk, dat niemand door heeft gehad dat ik deze op had. Ik kreeg zelfs, na een wijn-middagje, het compliment dat ik er zo goed uit zag. Ha! Zo voelde ik me niet, kan ik je zeggen.

Ik gebruik deze “zomer-in-een-tube” samen met de Flawless Filter voor een prachtige natuurlijke look. Een fijne mascara op doen en een zachte lipgloss of een licht gekleurde lippenbalsem op doen en je kunt de deur uit!

James Read Gradual Tan H2O drops

James Read FRTY

James Read is de KING van de zelf-tan. Op zijn website geeft hij ook aan dat hij al van kleins af aan gek was op zelfbruiningsproducten. Ik kende het merk in eerste instantie niet. Maar via de Goodiebox leerde ik de fijne producten van James Read kennen. Deze Gradual Tan H2O drops werken het zelfde als de Tan-Lux drops. Deze zelf-tanning druppels zijn verrijkt met hyaluronzuur en aloë vera en zorgen voor een effen lichtzomerse glow op jouw gezicht.

Ik ben zelf iets enthousiaster over de Tan-Lux drops, maar dat is puur persoonlijk. De geur van deze Gradual Tan H2O drops is zeer neutraal, dus je ruikt ook niet naar een overvloed aan cocos of ananas 😉 dat is al heel wat! Want ik herinner me nog een self-tanning shimmer van een jaar of 10 terug, die mij het gevoel gaf dat ik 2 dagen lang in een Pina Colada bad had gelegen..

Producten in deze post kun je via FRTY kopen.

Voor jou verandert er niets. Wij ontvangen een kleine vergoeding voor de verkoop, om FRTY draaiende te houden.