win een reading bij FRTY
Lifestyle

Win een mini-reading

Ongeveer een jaar geleden kwam ik via via op het instagram account terecht van Patricia Deckers, @serendipity.by.patricia. Een move die ik, ongelovig en praktisch ingesteld, nooit zo zou doen. Want dat zweverige, daar geloofde ik niets van. En een reading? Hell no!

Dankbaar

Gisteren werd ik 43 jaar oud. Een leeftijd dat ik vol trots en zelfvertrouwen draag en waar ik me absoluut niet voor schaam. Ik werd overladen door lieve berichten, telefoontjes, appjes, prachtige bloemen, heerlijke wijntjes en andere cadeautjes en heel veel liefde van mijn gezin. Extreem dankbaar voelde ik me. 🙏🏼🥰

FRTY Angelique beauty

Ik kan me niet herinneren wanneer ik dit zo intens heb gevoelt. Natuurlijk ben ik vaker dankbaar om iets of iemand. Maar sinds ik bewuster in het nu leef en veel duidelijker mijn doelen voor ogen heb, ben ik mij ook bewuster van zaken die ik in het verleden voor lief nam. Een bijzondere gewaarwording voor de ‘oh zo down to earth’-me. 😅 

Wat ik wilde..

‘Met hard werken kom je er wel’, werd mij altijd verteld. Verder studeren was niet nodig. Goed je best doen en dan kwam je wel ergens. Maar waar kom je dan uit? Wat is dat eindstation dan? En.. is dat een happy eindstation? Keihard werken tegen een gelimiteerd salaris en aan het einde van mijn leven terug kijken op alles wat ik heb gemist? De afgelopen jaren heb ik me dat vaak afgevraagd. En diep van binnen wist ik dat ik meer wilde. Meer kon.. ik kon meer uit mijzelf halen, omdat -en dat geloof ik heilig- er meer in ons zit dan dat we willen geloven. Maar hoe kom ik daar dan? 

Ik maakte de bold move om me, naast mijn werk en gezin, in een oogwenk op te geven voor een HBO studie en een coachingstraject. Een hele investering in mijzelf. En wat ben ik mezelf soms tegen gekomen.. maar ik heb heel veel geleerd van het proces en van mijzelf. 

Reading

Gedurende het proces kwam Patricia Deckers van Serendipity by Patricia op mijn pad. Ik stond op een kruising en kon in mijn hoofd alleen maar rondjes blijven draaien. Een keuze maken tussen alles wat ik voelde en alles wat de buitenwereld van mij verwachtte vond ik moeilijk. Ik wilde heel graag mijn eigen pad volgen, maar.. maar.. maar… en dan ook nog eens de hypotheek! Een berichtje van Patricia voelde goed.

Mini reading serendipity by patricia

En met de belofte aan mijzelf om meer op mijn gevoel af te gaan en de nieuwsgierigheid die ik voelde om toch via de mini reading te lezen of ik op een goed pad zat (of hoe je dat ook mag noemen) besloot ik in te gaan op haar aanbod in te gaan. De Reading die ik van haar kreeg (ik ben nog steeds miss down to earth) hielp mij op dat moment enorm. Ik kreeg een bevestiging van wat ik diep van binnen al wist en de handvaten om mijn keuze bij te zetten. 🙏🏼✨

Sinds die tijd volg ik Patricia ook op instagram. Waar zij wekelijks 3 kaarten trekt voor een zielsboodschap. Ook deze zijn vaak, wanneer ik daar behoefte aan heb, spot on. Ik vind het iets bijzonders. Iets magisch bijna, dat iemand zo’n gave heeft. En ik begrijp het helemaal als jij nu je vraagtekens hebt bij deze post. Ik heb ze ook allemaal gehad. En ik ben helemaal niet ” zweverig” of laat me niet leiden door tarot-kaarten of iets anders.

Win

Omdat ik onwijs dankbaar ben en ook jullie wil laten ervaren wat een Reading met je kan doen, mag ik 2x een mini Reading weggeven🙏🏼

Wat moet je doen? 
– volg @frtyonline en @serendipity.by.patricia op instagram
– geef hier onder aan waarom jij graag deze Reading wil ontvangen
– Tag een vriendin die dit mogelijk ook zou willen. 

Op zondag 17 januari maak ik via instagram de winnaars bekend.

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.