Obsidian
Lezen

Weekend lees tip: Obsidian

Obsidian is het eerste deel van de Lux serie

Na het lezen van The Darkest star besefte ik dat er hiervoor een hele andere serie moest zijn. Een dat het verleden uitlegd. En hoewel je de Origin serie prima losstaand kunt lezen, was ik nieuwsgierig en ging ik in de Kobo shop opzoek naar Obsidian, het eerste boek in de Lux serie.

Obsidian frty

Het verhaal

Kathy is een booknerd en is net met haar moeder verhuisd naar een klein dorp waar niet zo veel te beleven is. Prima! Want ze was toch van plan om zich te storten op haar boekenblog.

Tot ze kennis maakt met haar nieuwe buren. Dee is een prachtige meid, enthousiast en er is direct een klik, in tegenstelling tot buurman Daemon. Zijn zij echt broer en zus van elkaar. Deze buitengewoon aantrekkelijke jongen blijkt vreselijk arrogant te zijn, en ze kunnen het totaal niet met elkaar vinden. Dan wordt Katy aangevallen door een vreemde en stopt Daemon de tijd door met zijn hand te zwaaien. Dat had ze vast niet goed gezien. Toch? Of wel?

Obsidian Lux frty deamon

De Lux serie is een verslavende serie. Het leest makkelijk en je zit zo in het verhaal. Ook als je geen fan bent van een fantasy serie. Obsidian zit vol humor, actie en zinderende romantiek. Ik kende Jennifer L. Armentrout al van de wat hetere boeken, maar ook hier weet ze de liefde en wanhoop weer zo uitmuntend op papier te zetten, dat je bijna vergeet dat het hoofdkarakter een alien is.

je kunt Obsidian, deel 1 van de Lux serie, hier bestellen. Heb je een Kobo abonnement? Dan kun je Obsidian ook downloaden als E-book of luisterboek.

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.