Valentijn minishoot
Lifestyle

Vier de liefde: Een mini fotoshoot

De liefde vieren kan zo mooi zijn! Liefde voor jezelf, voor je partner, maar ook liefde voor jouw gezin of je oma. Je kunt letterlijk alle liefdes relaties in jouw leven vieren.

Maar waarom alleen maar taart en ballonnen als je het ook op de gevoelige plaat kunt leggen? Daarom maak ik speciaal voor Valentijnsdag een hele leuke Valentijnsshoot. Voor jou! Om de liefde te vieren.

Meer informatie kun je vinden op mijn website of stuur ons hieronder even een berichtje. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Priscilla

Ik ben Priscilla 27 jaar oud (en dat op een platform als FRTY;)) errrug jong haha. Woonachtig in Amersfoort samen met mijn vriend. Sinds een jaar of 3, heb ik mijn passie voor fotografie mogen ontdekken. Mijn vlammetje ging er zo hard van branden, dat ik sinds oktober 2020 voor mezelf ben begonnen als fotograaf.

Dit is ook leuk..

1 Reactie

  1. […] voor. Koop een mooie lijst voor die vakantiefoto die ze altijd al heeft willen inlijsten. Boek een mini fotoshoot voor een foto van het hele gezin! (En ja, dat kost je ook een nieuwe jurk. Maar ze zal het er nog […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.