Lifestyle

Valentijnsdag cadeau inspiratie

Natuurlijk was de post De leukste valentijnscadeautjes een opwarmertje voor iedereen die Valentijnsdag wil vieren, maar dat nooit doet. Juist dit jaar, nu wij ons in het collectief ergeren aan onze liefdes, ben ik van mening dat je jouw liefde eens goed moet vieren. Waarom ben je samen? Waar kun je nu samen zo van genieten? In deze post wil ik je echte Valentijnsdag cadeau inspiratie geven.

Want wat geef je nu?

Nu het zo ijskoud is, zijn rozen geven geen goed idee. Mijn ouders hebben vroeger heel lang een bloemenkiosk gehad. En met dit soort extreme koude dagen was het dikke stress. Bloemen zijn fragiel en met een beetje vorst kunnen ze snel bevriezen. Wanneer ze dan prachtig in jouw huiskamer staan te pronken, verwelken de rozen weer heel snel. Jammer!!

Dus zijn we het internet op gedoken en hebben de mooiste cadeau’s voor je op een rijtje gezet!

Diptyque Eau des Sens Eau de Toilette

Diptyque… ik ben gek op het merk. Het is alleen zo jammer dat het best duur is. Eau des Sens is een echte klassieker en wordt omschreven als muziek die je inademt door de huid. Dat vind ik zelf wat overdreven 😉 Maar met noten van oranjebloesem, pomerans, jeneverbessen, engelwortel en patchoeli is Eau des Sens een genot voor de zintuigen.

Voor hem: Prachtige scheerset

Golddachs Scheerset

Hij zal het vast niet voor zichzelf kopen. Mijn man in ieder geval niet. Maar ik weet dat hij het stiekem wel heel mooi en stijlvol vindt. Deze Golddachs is dan ook echt heel stijlvol en wordt de erecatcher in de badkamer! Een mooi cadeau voor Valentijnsdag voor hem. Haal die elektrische tandenborstels maar snel weg 😉

Prachtige oorbellen van Franky Amsterdam

Franky Amsterdam the joy

Ik had laatst geld van mijn oma gekregen. Voor mijn verjaardag. Ik volgde Frankie Amsterdam al een tijdje en ze hebben zulke leuke oorbellen. Dus besloot ik deze prachtige oorbellen te kopen. En wat zitten ze fijn! Ik ben echt heel erg verliefd op deze oorbellen.

Rosefield horloge

Oh… wat een beauty! De Rosefield horloge is vrouwelijk en tijdloos. En.. nog mooier.. hij is betaalbaar. Het ultieme cadeau voor een speciale gelegenheid, een verjaardag of valentijn…

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.