FRTY tot snel
Lezen

Tot Snel

Nieuwe roman van de schrijver van ” Veel Liefs”

Op 10 november is het nieuwste boek van Beth O’Leary uitgekomen. Tot snel!,  Dit is het tweede boek van Beth O’Leary, die eerder Veel liefs schreef.

‘Ik ben als een blok gevallen voor de boeken van O’Leary, zo hartverwarmend, je leest ze met een grote glimlach.’ 

– Marian Keyes

Het verhaal
Leena is begin twintig, heeft een uitdagende baan, een vriend die haar steunt, een leuk leven in Londen – maar schijn bedriegt. Als ze op kantoor volledig instort, schrijft haar baas haar twee maanden rust voor. Op zoek naar afleiding van haar eigen problemen besluit ze bij haar oma Eileen te gaan logeren.


Eileen heeft ondertussen zo haar eigen problemen. Ze is 79 jaar, net gescheiden, en bang dat ze te oud is om nog opnieuw te kunnen beginnen. Ze besluit op zoek te gaan naar een nieuwe liefde – maar in het dorp waar ze woont is het aanbod erg klein. Tot Leena met de oplossing komt: in Londen zijn er mannen genoeg, en Leena’s flat staat leeg…


Leena en Eileen wisselen van huis, maar al snel merkt Leena dat het platteland niet alleen maar rust en regelmaat kent, en Eileen ontdekt dat liefde soms een onverwachte vorm aanneemt…

‘Deze feelgoodroman smaakt naar meer, als een koele cocktail op een warme dag.’ 

– Sunday Mirror

Ik heb met heel veel plezier ” Veel Liefs” gelezen. Ik heb een Kobo plus abonnement en soms is het gewoon heerlijk om even weg te dromen bij een heerlijke feel goed roman. Als ” Tot snel” net zo leuk geschreven is, kan ik je het boek meer dan aanraden.

Zelf de eerste hoofdstukken lezen? Klik hier

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.