Fotografie by sil
Food, Lezen, Lifestyle

#TeamFRTY stelt zich voor

Onze nieuwste FRTY: Priscilla Groenestein, Creative fotograaf

Samen bereik je meer. Zeker als je samen met vrouwen werkt. Daar ben ik heilig van overtuigd! En wanneer je alle super-powers combineert krijg je iets heel waardevols. Een team, #teamFRTY

Wat begon met een idee, begint nu in sneltreinvaart uit te groeien tot een echt platform. FRTY.nl is nu echt een feit.

En ik ben trots en enorm dankbaar voor deze mogelijkheid, voor de fijne samenwerkingen met enorme toppers van #teamFRTY en het geduld van mijn gezin. Die wederom hun moeder iets moois zien opbouwen.

Tijdens mijn reis kwam ik een aantal toppers tegen die, tot mijn verbazing, net zo enthousiast waren als ik. En hun kennis willen delen met jullie. Dames met een missie en het doet me heel veel om jullie vandaag voor te stellen aan #teamFRTY lid Priscilla.

Even voorstellen

Hoi allemaal! Ik zal mezelf eventjes kort voorstellen, ik ben Priscilla 27 jaar oud (en dat op een platform als FRTY;)) errrug jong haha. Woonachtig in Amersfoort samen met mijn vriend. Sinds een jaar of 3, heb ik mijn passie voor fotografie mogen ontdekken. Mijn vlammetje ging er zo hard van branden, dat ik sinds oktober 2020 voor mezelf ben begonnen als fotograaf. Ik vind dit zo tof!! Verder houd ik onwijs veel van ETEN! Ik sta dan ook geregeld in de keuken om heerlijk te koken of te bakken. Uiteraard wordt het dan vaak gestyled en schiet ik er een mooi plaatje van. Kan hier zo van genieten!  

De komende tijd zal ik jullie wekelijks meenemen met leuke tips, acties en DIY-opdrachten. Het is voor iedereen een gekke periode, en ik wil je graag meenemen in mijn creativiteit en er toch het beste uithalen!  

liefs, Priscilla

Priscilla volgen? 👇🏼👇🏼

Dit is ook leuk..

3 Reacties

  1. […] #TeamFRTY stelt zich voor […]

  2. […] Priscilla neemt ons dit keer mee in de wereld van Photoshop […]

  3. […] Priscilla heeft een geweldig idee, voor een te gekke prijs! Een gepersonaliseerde jaarkalender […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.