#teamFRTY Naomi
Lifestyle

#TeamFRTY stelt zich voor: Naomi

Hoi lieve ladies!

Ik ben Naomi en trots f(o)rty! Getrouwd met Emiel en trotse  moeder van 2 heerlijke kids. Ik vind het super tof om onderdeel te zijn van #teamfrty !  

Jarenlang was ik de moeder en vrouw die alle ballen hoog hield en niet goed voor  haarzelf zorgde. Ik werkte op alle fronten keihard, maar was niet gelukkig. Voelde  me op alle gebieden tekort schieten. Dit leidde tot een burn-out, waarbij ik mezelf  helemaal kwijt was.

Burn-out

Een heftig en zeer waardevol proces volgde met veel werken  aan mezelf. Ik hervond mijn passie voor gezondheid, leefstijl en vitaliteit. In eerste  instantie om te bouwen aan wie ik echt ben en wil zijn. Ik ontdekte mezelf opnieuw  en koos voor wat ik echt in mijn hart wil. Stopte met mijn baan als HR-adviseur om  mijn droom na te jagen. En dat is jou helpen naar een energiek leven in balans.

Droom

Ik  volgde diverse persoonlijke trajecten en opleidingen op het gebied van voeding,  gezonde leefstijl, vitaliteit en coaching en ben ik nooit uitgeleerd.  Als gediplomeerd integraal leefstijl- en vitaliteitscoach open ik mijn eigen praktijk,  Feel-n-Leef, de droom die echt uitkomt. Daarnaast ben ik er heel trots op dat ik  communitycoach ben van #echtinbalans programma van Charlotte de Jong. Zij is echt een voorbeeld voor mij.  

Ik vind het heel fijn om tijd met mijn gezin, vrienden en familie door te brengen en  hou erg van lekker eten. Zowel het maken, als het opeten! Daarnaast zing ik in een  koor en vind ik het fijn om te sporten, hardlopen en krachttraining. Voor mijn  ontspanning lees ik heel graag en heb ik het wandelen ontdekt!  

Ik voel me energiek, blij en gelukkig en gun jou dit ook! 

#teamFRTY

Voor FRTY deel ik iedere 2 weken tips over voeding, supplementen, leefstijl, gezondheid, mindset en alles wat  daarmee te maken heeft. Zo wil ik jou graag helpen om je energiek en in balans te voelen.

Ik heb er super veel zin in!  

Liefs, Naomi 

Dit is ook leuk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.