Frty vieren
Mom-Life

Persoonlijk: Een tinnen huwelijk

Iets vieren tijdens een softe lockdown

Ik hou wel van een feestje. Ik vind eigenlijk dat je, in de harde wereld van vandaag, alle hoogtepunten moet vieren. En wanneer je bijna 20 jaar samen bent en 10 jaar geleden een geregistreerd partnerschap bent aangegaan, moet je dat natuurlijk uitgebreid vieren. Zeker als je destijds geen feestje EN geen bruidstaart hebt gehad.

10 jaar geleden


Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Na ons ondertrouw in een hokje van het gemeentehuis en een bezoek aan de notaris, was mijn verwachtingspatroon van het geregistreerde partnerschap nihil. We hadden een overeenkomst in gedachten. als we er poespas van gingen maken dan konden we er net zo goed een heel huwelijk met toeters en bellen van maken. En dat was, om diverse redenen, niet ons plan. En dus, zonder ringen, zonder jurk, hoogzwanger van onze zoon en zonder taart vertrokken we naar het Gemeentehuis, waar we als een heus bruidspaar werden opgewacht door een ambtenaar. Uh… That was unexpected!
Nog onverwachter was de trouwzaal waar wij naartoe werden gebracht… met zijn drieën; mijn man, mijn toen 1,5 jarige dochter en ik.

Tot op de dag van vandaag blijft het een grappig verhaal. Eentje waarbij we vaak zeggen; “Als we dat hadden geweten, hadden we er voor onszelf iets mooiers van gemaakt.”
En dus besloten we een aantal jaar geleden dat we deze dag altijd even iets extra vieren; lekker luxe uit eten met ons hele gezin.

Dit jaar is alles anders

Dit jaar werd al snel duidelijk dat lekker luxe uit eten gaan er niet in zat. Corona bracht roet in de feestelijkheden en eigenlijk waren de kinderen een beetje teleurgesteld. Dus appte ik mijn Business maatje Mariska; eigenaresse van Backing by M, met de vraag of ze een jubileum taartje wilde maken voor ons.

Ik ken Mariska via de online #echtinbalans en #echtinbusiness groepen van Charlotte de Jong. Ik voelde direct een klik. En sinds deze zomer is zij ook aangesloten bij de business coaching live sessies. En ze maakt echt prachtige taarten!

Na een aantal appjes heen en weer over onze wensen, allergieën en voorkeuren, ging ze aan de slag. Aan mijn trouwtaart die ik nooit heb gehad. En het resultaat mag er zijn!
Wat een prachtige taart en wat was iedereen verrast! Nu kunnen we de dag toch nog echt feestelijk vieren met zijn vieren.


oh en al je je afvraagt of de smaak nog een beetje goed was… de taart smaakte uitmuntend!

Frty iets te vieren

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.