liefde gaat door de maag
Food

Liefde gaat door de maag

De lekkerste valentijnscreaties koop je zelf

Binnenkort is het Valentijnsdag. Een bijzondere dag dit keer. We zitten niet alleen al bijna een jaar opgesloten met onze liefdes, de dag der liefde is dit jaar ook nog eens op een zondag! Tijd om je irritatie om die krakende zak chips of ” dat te luide ademen” om te zetten naar een dosis liefde. Als was het alleen maar om zelf weer even op te laden 😉

liefde gaat door de maag
Foto: Cakes with curves

” Liefde van de man gaat door de maag,” zegt mijn oma altijd. Na een huwelijk van ruim 55 jaar (ik weet het niet precies) is ze dit jaar al precies 10 jaar weduwe, maar met haar 92 jaar kan ze ons nog altijd voorzien van haar gouden huwelijkstips!

” Oh kind, maak je geen illusie hoor. Bij mij heeft de pan met kokende aardappels ook wel eens door de huiskamer gevlogen. En wij zaten niet op elkaars lip!”

mijn omaatje

Ik moet altijd om haar anekdotes lachen en zoals vaak gebeurt, roepen dit soort dingen dan weer warme herinneringen bij mij op. Niet va vliegende aardappelen 🙂 Maar van mijn kindertijd bij opa en oma thuis waar ik bijna iedere week logeerde.

Lekkere taart

liefde gaat door de maag

Daar is ook mijn voorliefde voor taart ontstaan. Beide hadden de oorlog meegemaakt en mijn opa had heilig voorgenomen dat hij nooit meer een dag wilde meemaken zonder zijn favoriete eten. En dus was er altijd koek en chocolade in huis. En als oma klaar was met stoffen en de keuken was schoon, werd ik in mijn jas gehesen. Op naar bakker Vink, voor een halfje wit en een tompouce die we dan samen met een kopje thee opaten in de voorkamer. Bij de TV, terwijl de Duitse slagers je om de oren vlogen.

Dus ja, liefde gaat door de maag. En dat weet Katharina van Cakes with Curves ook. Na die heerlijke koeken van mijn verjaardag, komt ze met een heel fijn concept voor Valentijnsdag. Om te delen met je lief, met je gezin of om lekker zelf te houden! En hij kan op de post.. dus misschien ook wel iets voor jouw silent valentijn?

De liefde gaat door de maag.. uh treat yourself box

Check dit dan! Katherina is een meester bakster! Ze is rete creatief en daar hou ik dan weer van. Ja, ja, jullie weten ook dat zij in mijn coachingsgroep zit, maar ik ben echt een fijnproever! Ik vind niet zomaar iets heel erg lekker. En het lekkers dat Katharina maakt is echt TO-DIE-FOR! Zo lekker.

De treat yourself box is niet alleen maar een lust voor het oog. Tijdens deze lockdown doe je hier iemand ook gewoon heel veel plezier mee!!

Wie ga jij zo’n box toesturen? Laat het in de comments weten!

liefde gaat door de maag

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.