Health

Lenzen van Sightful

Het gemak van online winkelen

Vroeger was ik gek op winkelen. Ik kon uren in de stad te vinden zijn en vond winkeltje in- winkeltje uit echt een heerlijk vermaak. Tegenwoordig denk ik daar anders over. Sterker nog, als het even niet hoeft vermijd ik de winkels in de stad. Online winkelen werkt voor mij beter. Het voelt, in de weinig tijd dat ik heb, echt als een waste of time. Maar ik kan de stad natuurlijk niet voor eeuwig vermijden. Soms heb je echt iets nodig, waarvoor je de stad in moet. En lenzen is daar een van. 

Huh? Draag jij lenzen? 

Angelique Lenzen indoen

Yep! Ik heb sinds mijn 16de een bril, om de cylinders in mijn oog te corrigeren. Ik herinner me nog dat ik net een jaar op 16-17 was en ik een half jaar lang mijn best heb gedaan om van die stomme bril af te komen. Hij was – vond ik – lelijk,  had geen merkje en voor mijn gevoel stond ik voor schut. Natuurlijk werd mijn geliefde opoe-fiets wel gestolen, maar bleef die bril onaangeraakt. 

Sinds die tijd is er veel veranderd en zijn de monturen van de brillen – naar een stuk betaalbaarder – veel leuker geworden. Maar een hele dag mijn bril dragen, vind ik echt vervelend. Hij glijd van mijn neus, knelt net als een BH en soms heb ik gewoon zin om mijn ogen goed op te maken. Dus een bril is niet altijd handig, maar omdat ik droge ogen heb, werden mij lenzen afgeraden. Totdat er lenzen kwamen voor gevoelige ogen, die ook nog eens mijn cylinders corrigeren. Happy me!! 

Dus sinds die tijd draag ik daglenzen. En ik ben er maar wat happy mee. 

Geen tijd om op te halen 

Waar ik minder happy mee ben, is dat ik ze dus iedere keer in de stad moet kopen. Aangezien ik de hele week werk, als mama-taxi een gezin overal heen breng en op zaterdagmiddag met oma van 93 op stap ga, blijft er voor mij altijd weinig tijd over om ze op te halen. “Even tussendoor” lukt vaak niet en als dat wel lukt, is vaak de winkel zo vol dat ik daar niet op wil wachten. Zeker nu niet, met alle corona maatregelen. En ik had die lenzen nog wel zo hard nodig! Werden ze maar naar mijn huis gestuurd. 

Maar wacht! 

Als Appie mijn boodschappen thuis kan brengen, Hennes de kleding van mijn kinderen thuis kan afleveren en ik te pas en te onpas de leukste films on demand kan kijken, dan kunnen lenzen toch ook thuisbezorgd worden? 

FRTY Lenzen van Sightful

Dus zoekend op het internet kwam ik Sightful tegen. En enorm overzichtelijke website waar ik wel mijn lenzen kan bestellen. Jeey me! Nooit meer op zaterdagochtend in de rij bij de opticien. Want ik bestel ze nu dus online bij Sightful. Bestellen is super makkelijk en kan nu tijdens de reclame van jouw favo programma. Ik kies namelijk mijn lenzen, vul mijn sterkte in, reken af en klaar is Jansen! 

Terugkomservice 

En ik hoef ook niet meer een week later “terug te komen” bij de opticien, omdat zij mijn lenzen niet op voorraad hebben. Bij Sightful zie je direct of jouw lenzen op voorraad zijn. En of je ze dus de volgende dag al in huis kunt verwachten. We houden nu eenmaal allemaal van een snelle levering. Daar is niets mis mee. 

Sightful verraste mij overigens met een reminder. Mijn lenzen waren bijna op en dat was niet onopgemerkt gebleven. Via de mail ontving ik een link naar mijn lenzen. Onwijs tof, want soms is mijn hoofd zo vol, dat ik alsnog alles op mijn boodschappen en to-do lijst vergeet. Beetje lullig als je de dag daarna weer niet zo goed kunt zien 😉 Maar via die link, kwam ik direct uit bij mijn lenzen. Geen moeilijkheden meer met eerst opzoeken wat voor sterkte ik ook alweer heb en welk cylinder. Sightful had dat allemaal voor mij onthouden. 

FRTY Oline Lenzen Sightful

Blijvertje

Sightful is voor mij een blijvertje. Ook manlief gaat nu voor de bijl. De man is stiekem een beetje lui in het indoen van zijn lenzen, maar met dit gemak mag hij ook aan de bak. En over de prijs hoeft hij niet te zeuren. Met het loyalty programma van Sightful spaar je voor kortingen en bespaar je al na de eerste aankoop. 

Wil je zelf ervaren waarom ik zo enthousiast ben over Sightful? Ga dan naar Voordelig & snel online lenzen bestellen | Sightful En met de speciale kortingscode ANGELIQUE10 ontvang je direct 10% korting op jouw lenzen. 

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.