FRTY Tastea Chai dubai
Lifestyle

Jij bent goud

Open jouw senses met deze heerlijke thee

Hoewel mijn motto in de ochtend “but first coffee” is, ben ik eigenlijk een echte theeleut. Want na mijn eerste cafeïne shot, drink ik het liefste de hele dag door thee. Zeker nu de herfst haar intrede maakt.

Hoewel ik ieder seizoen haar charme vindt hebben, hou ik het meest van de herfst met haar rijke kleuren. Op zonnige dagen vind ik het heerlijk om in het park achter mijn huis te wandelen en wanneer het guur is buiten trek ik me meer terug in mijn huiselijke coconnetje en geniet van de kleine dingen om me heen. Je kent dat wel, lekker op de bank met een dekentje en fijne kaarsjes aan. UIteraard het liefste met een goed boek in de buurt en de openhaard aan. EN, zeker niet vergeten.. een kopje thee en een koekje…of twee.. of drie… 😉

Ik kan in de koudere maanden de hele dag thee drinken. Maar ik ben wel een lekkerbek en hou niet van standaard thee. Ik hoor dan ook regelmatig van vriendinnen: “oh ja, jij hebt altijd die speciale he”. Yep! Kom bij mij op de thee en je krijgt de gekste smaken. Ik kan daar enorm van genieten van speciale theesoorten en ben dan ook vaak op zoek naar een thee winkel waar losse thee verkocht wordt. Champagne-Kers thee, Gingerbread thee, Kerst melange, Chocolade melange.. allerlei soorten theeblends die je niet in de supermarkt kunt vinden. Dus toen ik deze prachtige blend voorbij zag komen, was ik natuurlijk verschrikkelijk nieuwsgierig. Kijk je mee?

Luxe to the max

Wanneer ik het pakket ontvang moet ik snel zijn. De meneer van de post staat net voor de deur als ik mijn haar in de krul heb en mij aan het opmaken ben voor de bruiloft van een van onze vrienden. Maar .de nieuwsgierigheid wint! Oh…… als marketing junkie wordt ik al heel erg blij van de verpakking. De rijke luxe uitstraling van de verpakking geeft me het gevoel dat ik net bij Gassan iets moois heb gekregen. Dus met een sprongetje van mijn hart, strijk ik nog eens over de gouden letters van Tastea. – Zucht – En dan heb ik de thee nog niet eens uitgepakt en geroken. Ook de luxe dubbelwandige beker is prachtig ingepakt en de verpakking is spot-on. Wanneer Tastea met de zelfde zorg zijn Teablends uitkiest als dat zij de verpakkingen uitkiezen, dan is dit een win-win. Maar goed, mijn marketing hoofd draait weer op volle toeren. Ik kies dit najaar voor een beetje kleur, dus de beker – voorzien van een zeefje – is van een prachtige kleur herfst rood en matcht heel goed bij mijn nagels. (niet heel onbelangrijk)

Geen melk, wel Chai

Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en besluit ook de prachtige theebox te openen. Ik heb op de website van Tastea gekozen voor de luxe blend Chai Dubai. Een frisse verwarmende blend met 23 karaats eetbaar goud. En tja… ik wil gewoon heel graag even kijken hoeveel goud daar in zit 😉 En stiekem ook even aan de melage ruiken. Maar ik moet helaas snel zijn. Om mij heen is het een drukte van jewelste; de een is zijn overhemd kwijt, de volgende wil krullen in het haar en de derde vraagt zich af of de swtich mee mag naar de bruiloft.

Open your senses met tastea

FRTY Tastetea ruiken

Wanneer ik de volgende dag moe thuis kom van een prachtige bruiloft besluit ik het er even lekker van te nemen en vul mijn theezeef met de heerlijk ruikende theeblend. Op de een of andere manier ruikt de thee nog lekkerder dan gisteren. En wanneer de thee lekker is getrokken en ik even heerlijk op de bank kan zitten met mijn boek, ruik ik de frisse melange van munt, zwarte Ceylon thee, dadels en kardemom. Het is een feestje voor mijn zintuigen. En hoewel ik wat sceptisch was over de zwarte ceylon thee in de blend, overheerst de smaak zeker niet. Ik ben blij verrast.

De thee smaakt heerlijk en fris. En hoewel de kardemom heerlijk verwarmd, heb ik zeker niet het idee dat ik zwarte thee drink. En dan die gold flakes die door mijn thee dwarrelen… het zorgt voor een extreem luxe gevoel. En ik voelde me al zo’n luxe paard, want ik mocht na de bruiloft gewoon overnachten in een kasteel .Lucky me x2!

Ja leuk Angelique, maar cut the crap zal je denken. Maar de Chai Dubai is echt een hele fijne blend. Het zorgt voor een warm gevoel van binnen en tja.. die stukjes goud maken het echt af! Was ik eerst enorme fan van Champagne thee, ik denk dat deze mooie blend van Tastea echt mijn nieuwe favoriet is geworden.

Op kantoor zien collega’s me nu alleen nog maar met deze Tastea beker van meeting tot meeting lopen. Want die teatopics van Pickwick zijn dan misschien leuk leesvoer, maar de thee valt echt in het niet bij deze super de luxe tastea blend Chai Dubai. En de goldflakes die door de prachtige beker dwarrelen, zijn op zich al voer voor leuke gesprekken.

Neem mee die thee

Ken jij nu iemand die goud waard is? Of vind je dat je jezelf echt even in het zonnetje moet zetten? Fill your own cup, zou oprah zeggen. Want nu kun je deze – of andere zalige blends van Tastea mee grissen en uitproberen met 20% korting. Hoe? Gebruik de code @frtyonline20 bij jouw bestelling!

Welke thee drink jij graag? Laat het hieronder in de comments weten, of stuur een DM op insta!

Over tastea

Het team van Tastea weet waar ze het over hebben als ze het over thee hebben. De blends van Tastea worden namelijk door theesommeliers samen gesteld met ingrediënten van het hoogste kwaliteit. De ingrediënten zijn vers, luxe en kunnen jouw gezondheid ondersteunen. Hoe ondersteund een thee met goud nu jouw gezondheid? Kiezen voor een moment voor jezelf en het creëren van een geluksmoment is ook kiezen voor jouw gezondheid. Want wanneer jij je gelukkig voelt, kunnen er werelden voor je open gaan. Maar dat is een blog voor een andere keer!

Vergeet je niet jouw Tastea uit te proberen met 20% korting? 

Gebruik de code @frtyonline20 bij jouw bestelling!

Note: Ja, dit was een samenwerking met Tastea. Maar daar is wel een leuke kortingscode uit voortgekomen voor jou 😉 Heb je vragen over mijn samenwerkingen? Laat het me dan weten!

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.