FRTY Huizedop collectie bij kruitvat
Wonen

Huizedop collectie bij Kruitvat

Ik deel eigenlijk nooit echt woon of huis styling tips. Hoewel ik zelf vind dat mijn huis er erg mooi uit ziet en ik hier en daar echt wel hele mooie items in huis heb staan, vind ik mijzelf geen stylist of home-make-over goeroe. Ik volg liever een aantal mensen die dat zalf namelijk wel heel goed kunnen. Waaronder Judith van Huizedop.

Pinterest

Ik ben zo’n pinterest horder, die met alles wat ik bedenk (en dat is veel.. en snel.. en ja, mijn man wordt krankjorum van mij) een pinterest moodboard aanmaakt. Van huiskamer item tot kinderkamer, van kantoor tot huisstijl. OVERAL heb ik een of meerdere moodboards voor. En zo komt het dat ik, al zoekend naar een idee voor de gang, een aantal jaar geleden op het account van Judith van Huizedop stuitte.

Ik hou van hoekjes. Overal in huis moet je je kunnen terugtrekken met een goed boek. Deze kussend van Huizedop zijn maar 4,99 en kunnen overal! Zelfs oma van 92 is fan!

Andere smaak

Mijn man en ik hebben, zoals vaak het geval is, namelijk een hele uiteenlopende smaak. Hij houdt van klassieker en meer romantisch met hier en daar een compleet fout item; zo heb ik jaren met een jaren 70 tegeltjes salontafel moeten leven. En ik hou meer van stoere strakke lijnen, vrouwelijk wit met goud details en een hint Scandinavisch (maar niet te veel ikea ;-)). Iedere kamer in mijn huis moet iets anders uitstralen, maar er moet wel ruimte zijn om je terug te kunnen trekken met een goed boek. Zo is onze woonkeuken de basis van alles en moest uitnodigend zijn, de bibliotheek moet rijk aanvoelen, mijn slaapkamer is sereen en rustig en gestyled om de reeds bestaande groene inbouwkast. En mijn kantoor is vrouwelijk, maar functioneel. Overal is over nagedacht, zodat iedereen in huis zich thuis voelt en ook lekker kan leven. Maar toch vind ik niet dat ik een strak, instawaardig interieur heb.

Huizedop

Maar Judith van Huizedop heeft dat wel. Zowel op instagram als op pinterest komen de prachtigste wooncreaties van haar voorbij. Terwijl ik nog moet besluiten of de muur achter de bank een wit moet worden of toch 2 kleuren, heeft Judith al weer een prachtig nieuwe kleur op haar muur aangebracht en op instagram geplaatst. Zoekt ze prachtige kleden uit, waar ik van kan kwijlen. Wisselt ze van bankstel, zoals ik van schoenen wissel. En ze styled met gemak binnen een handomdraai haar hele huis met nieuwe accessoires. (Serieus Judith, ik wil die schuur van jou wel ns bekijken ;-))

En nu heeft heeft ze haar eigen, betaalbare, accessoires lijn bij het Kruitvat! Hoe gaaf is dat! Helaas kunnen alle lanceringen niet uitgebreid gevierd worden met lanceringsfeestjes. Maar dat mag de pret niet drukken. De collectie bestaat uit deze prachtige accessoires die je vanaf dinsdag kunt kopen bij Kruitvat:

Afbeelding: Huizedop en kruitvat

Sommige winkels waren al aan het inruimen dus ik kon al een paar accessoires bemachtigen, waaronder deze mooie kussens. Ik had al heel lang de wens om Joey en Chandler (zo heten deze stoelen bij ons in huis en ja.. we hebben hier vroeger ook Friend op gekeken) op de een of andere manier bij het geheel te betrekken. Maar kon nooit de juiste kussens vinden. Te fluffy, te clean. Niet de juiste kleuren.. Maar deze passen precies bij mijn kleed en de hele stijl van mijn woonkamer.

FRTY Huizedop kussens
Joey en Chandler zien er weer geweldig uit!

Op haar blog deelt Judith het hele proces. Ik ga nu afsluiten, om andere Kruitvat filialen leeg te kopen!

Stay tuned, want ik deel deze week mijn Huizedop stash op instagram!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.