Catrice foundation
Beauty

Happy beauty budget: Limited Edition HD Liquid Coverage Foundation van Catrice

Catrice staat bekend om mooie beauty producten tegen een hele mooie prijs. Het komt vaak voor dat ik de voorkeur geef aan een eyeliner of oogschaduw van Catrice, in plaats van een L’ Oreal of nog een duurder merk. De producten zijn namelijk (bijna) altijd goed!

Zo kreeg ik laatst van Catrice de Limited Edition HD Liquid Coverage foundation. “Make-up to go voor de drukke beauty lovers” stond er op het persbericht te lezen. Nou.. alsof je het direct tegen mij hebt 😉 Dat wilde ik wel eens proberen. Want zeg nou zelf FRTY’s, met een partner om je heen, opgroeiende kinderen, een huishouden EN een baan, zijn we toch allemaal reet druk?

Let’s test some make-up!

Ik ben normaal altijd merk-vast als het gaat om foundation. Omdat ik de laatste jaren een beetje een gekke huid heb, vind ik het erg fijn om alleen mijn Image producten te gebruiken. Maar er is natuurlijk meer onder de zon. Deze Liquid Coverage foundation is super klein, dus mee te nemen in je handtas. Is zonder parabenen, niet op dieren getest EN vegan. En met een adviesprijs waar je nog geen Happy Meal van kunt halen, moet ik deze Catrice Foundation gewoon proberen.

Mooi flesje

Ik heb de mini versie. Deze is inderdaad lekker klein en compact, dus zo mee te nemen in je handtas. Kijk! Bonuspunten!! Want als je straks wel weer een weekendje weg mag met jouw vriendinnen of jouw gezin, dan wil je je make-up wel bij kunnen werken op ieder gewenst moment. Niets zo vervelend om in de toiletten van een (s)tankstation te staan en te zien dat je rode wangen de overhand hebben genomen.

Te Liquid voor een foundation?

Ik test de formule eerst even op mijn hand. Het pipetje is handig. In de kleine versie is deze ook schattig klein. En de foundation is erg vloeibaar. Daar maak ik me wel wat zorgen om. Want vaak bedekt deze niet heel veel.

Niet heel slecht dus. Ik moet duidelijk mijn corona handen beter invetten, want de foundation trekt er heel snel in.

Maar nu de proef op de som. Mijn handen zijn leuk, maar mijn neus is het meest rood. En ook daar zie je dat de make-up zich netjes verspreidt en een mooie dekkende laag achter laat. Ik ben zeker niet ontevreden!

De Catrice Limited Edition HQ Liquid Foundation is tot juni 2021 te verkrijgen in 4 kleuren: Light beige, Rose Beige, Warm Beige en Sand Beige. De 10 ml flesjes hebben een advies prijs van 3,59 en de full size is 6,99.

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.