Go Sith the glow
Beauty

Go with the glow

In 2 minuten een prachtige huid

We kunnen niet allemaal van nature een mooie glow hebben. Ik heb bijvoorbeeld zelf een wat lastige huid. Door de invloed van hormoon schommelingen zijn mijn wangen wat roder en heb ik soms een lekker rode Pippi de clown neus.

En dus wens ik vaak dat ik de huid heb van JLo. Lekker niet realistisch natuurlijk. Deze vrouw moet het dagelijks hebben van haar looks en kan wel iedere week naar de schoonheidsspecialiste.

Wonderglow primer

En dus kies ik voor een glow uit een potje. Gelukkig snapt Charlotte Tilbury mij, want oh oh oh wat zijn haar producten fijn! Sinds kort meng ik een klein drupje Wonderglow primer samen met mijn BB-crème om een prachtige lichte gloed te krijgen op mijn gezicht. De BB zorgt er voor dat ik een gezond en egaal kleurtje heb en dat kleine drupje Wonderglow van Charlotte Tilbury maakt dat mijn huid straalt. Geen dikke plamuur laag dus, maar naturel uit een potje ;-).

Hollywood Flawless Filter

Voor de finishing toch gebruik ik flawless filter. Ook van Charlotte Tilbury. De flawless filter kun je voor vanalles gebruiken. Voor de extra glow als primer of corrector voor rode plekjes of puistjes, maar ook als consealer. In plaats van jouw gebruikelijke consealer, kun je de flawless filter als een V aanbrengen onder jouw oog. Flawless Filter beloofd dat kleine lijntjes en oneffenheden worden vervaagd. Nu heb ik die nog niet zo veel, maar ik merk wel dat de glow van dit prachtige product er voor zorgt dat jouw ogen er een stuk frisser uit zien. Heerlijk na een slechte nacht of een feestje met iets te veel wijn!

Hoewel beide producten niet heel goedkoop zijn, moet ik toegeven dat ik wel erg fan ben. Ik zie het als een investering. De Wonderglow primer kost ongeveer € 49,- voor 40 ml. Charlotte Tilbury verkoopt ook een mini pimer van 15 ml voor 20,-. En zelfs met de kleine tube doe ik al zo’n 2 maanden. Hollywood Flawless Filter kost ook €40,- voor 30 ml.

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.