“Leuk zo’n boeken club! Maar ik heb helemaal geen tijd om te lezen.” Heel vaak krijg ik deze berichten van een FRTY die eigenlijk wel wil lezen, maar hier geen tijd voor vrij kan maken. Tijd voor een Lees Challenge!

Herken je dit?

In de drukte van de week en van het gezin, heb je geen moment de rust kunnen vinden om even te ontspannen met een goed boek. Om te ontsnappen aan de drukte van de dag in een mooi verhaal. En je had het je aan het begin van het jaar nog zo voorgenomen!

Lezen verrijkt

Boek Club

En lezen is zo veel meer dan alleen maar ontspannen en even ontsnappen! Het lezen van een boek draagt bij aan een hogere concentratie en een rijkere woordenschat. En ik gun dat iedereen! Want jij moet ook gewoon even op adem komen en de rust kunnen vinden om een boek te lezen.

Daarom organiseert FRTY Leest speciaal voor jou

De FRTY Lees Challenge

5 dagen lang ontvang je van ons de leukste tips, om het lezen voor jou een stuk makkelijker te maken. Zodat jij ook een keer de rust kunt vinden om even lekker te lezen.

Geef je nu op!

.

Wil je ook

frty Angelique
  • De rust om iedere dag even lekker te kunnen lezen
  • Eindelijk eens dat boek uit kunnen lezen, zonder gestoord te worden
  • Meerdere boeken in een jaar lezen, niet alleen maar op vakantie
  • Niet hoeven te wachten tot de film uit is..

Deze FRTY Leest lees challenge is de stok achter de deur die jij nodig hebt!

Dus waar wacht je op? Geef je nu op!

Ik ken het gevoel maar al te goed. Je moet rennen, vliegen en alle ballen in de lucht houden. Je moet naar je werk, waar al je beslommeringen op je staan te wachten. De kinderen moeten naar sport, het eten moet op tijd op tafel en die was die er al 2 weken een beetje bij ligt moet ook nog gestreken worden. HOE DAN! Er zitten maar 24 uur in een dag! En toch is het mij gelukt om iedere maand een boek te uit te lezen.

Dat wil jij toch ook?

Wij vrouwen maken ons altijd drukker om anderen. We moeten, moeten, moeten.. en vergeten daarbij dat wij ook ons oplaad momentje nodig hebben.

Nu is het de tijd om echt even tijd vrij te maken voor jezelf en de rust te vinden om echt een goed boek te lezen.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.