Lezen

FRTY Lees challenge

Jaaaaa!! De super succesvolle FRTY Lees Challenge gaat weer van start! Op 18 januari starten we weer!!!

“Leuk zo’n boeken club! Maar ik heb helemaal geen tijd om te lezen.” Heel vaak krijg ik deze berichten van een FRTY die eigenlijk wel wil lezen, maar hier geen tijd voor vrij kan maken. Tijd voor een Lees Challenge!

Superleuk en inspirerend / motiverend. Ik heb sinds jaren een paar hoofdstukken uiit een boek gelezen, vooral de laatste mail vond ik ook erg interessant om te lezen/weten en geeft me nog meer inspiratie om door te gaan hiermee

Tamara

Herken je dit?

In de drukte van de week en van het gezin, heb je geen moment de rust kunnen vinden om even te ontspannen met een goed boek. Om te ontsnappen aan de drukte van de dag in een mooi verhaal. En je had het je aan het begin van het jaar nog zo voorgenomen!

Je krijgt tips die je goed kunt gebruiken. Je hebt ook opdrachten erbij, leuk om te doen. Maar ook om voor jezelf een uitdaging op te schrijven. Die uitdaging kun je samen met FRTY boekenclub aangaan. Ik weet zeker al dat ik mijn uitdaging haal, misschien nog wel iets meer. Dankje voor de challenge, jammer dat de tijd zo snel gaat. Ik heb ervan genoten.

Francisca

Lezen verrijkt

Boek Club

En lezen is zo veel meer dan alleen maar ontspannen en even ontsnappen! Het lezen van een boek draagt bij aan een hogere concentratie en een rijkere woordenschat. En ik gun dat iedereen! Want jij moet ook gewoon even op adem komen en de rust kunnen vinden om een boek te lezen.

Daarom organiseert FRTY Leest speciaal voor jou

De FRTY Lees Challenge

5 dagen lang ontvang je van ons de leukste tips, om het lezen voor jou een stuk makkelijker te maken. Zodat jij ook een keer de rust kunt vinden om even lekker te lezen.

Ik vond het leuk om bewust bezig te zijn met het creëren van mijn me time momentje voor het lezen van een x aantal bladzijdes.

Mariska

Geef je nu op!

.

Wil je ook

frty Angelique
  • De rust om iedere dag even lekker te kunnen lezen
  • Eindelijk eens dat boek uit kunnen lezen, zonder gestoord te worden
  • Meerdere boeken in een jaar lezen, niet alleen maar op vakantie
  • Niet hoeven te wachten tot de film uit is..

Deze FRTY Leest lees challenge is de stok achter de deur die jij nodig hebt!

Dus waar wacht je op? Geef je nu op!

De leeschallenge was echt super inspirerend. Door allerlei tips heb ik het lezen weer meer opgepakt en is het inmiddels weer een standaard onderdeel van mijn dag. Dankjewel Angelique voor de inspiratie!

Yvette

Ik ken het gevoel maar al te goed. Je moet rennen, vliegen en alle ballen in de lucht houden. Je moet naar je werk, waar al je beslommeringen op je staan te wachten. De kinderen moeten naar sport, het eten moet op tijd op tafel en die was die er al 2 weken een beetje bij ligt moet ook nog gestreken worden. HOE DAN! Er zitten maar 24 uur in een dag! En toch is het mij gelukt om iedere maand een boek te uit te lezen.

Dat wil jij toch ook?

Je krijgt tips die je goed kunt gebruiken. Je hebt ook opdrachten erbij, leuk om te doen. Maar ook om voor jezelf een uitdaging op te schrijven. Die uitdaging kun je samen met FRTY boekenclub aangaan. Ik weet zeker al dat ik mijn uitdaging haal, misschien nog wel iets meer. Dankje voor de challenge, jammer dat de tijd zo snel gaat. Ik heb ervan genoten.

Yvette

Op maandag 18 januari 2021 starten we weer met de leeschallenge!

Wij vrouwen maken ons altijd drukker om anderen. We moeten, moeten, moeten.. en vergeten daarbij dat wij ook ons oplaad momentje nodig hebben.

Nu is het de tijd om echt even tijd vrij te maken voor jezelf en de rust te vinden om echt een goed boek te lezen.

.

Geen lees challenge, maar toch wel lekker kunnen lezen? Neem eens een kijkje bij de Boeken club.

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.