Lifestyle

Deze items moet je in de kledingkast hebben deze herfst

De mooiste herfst outfit creëer je zo

Hallo herfst! Met al haar geweld staat de herfst nu toch echt loeiend voor de deur. Tijd voor een nieuwe herfst outfit.

Het ultieme seizoen om je heerlijk terug te trekken in jouw huis. En hoewel we niet zo’n geweldige zomer hebben gehad, moet ik wel zeggen dat ik aan de herfst toe ben. Of misschien ben ik toe aan mezelf lekker terugtrekken met een deken op de bank en een fijne kop thee.. Fijne kaarsjes aan en heerlijk bijkomen van de drukte van de dag. Want nu de corona regels weer zijn versoepeld, merk ik dat ik langzaam maar zeker weer naar de “oude” drukte toe ga.

Net nu ik weer helemaal zen begon te worden. En dus geef ik me regelmatig over aan de magie van de shoptherapie. 😉

Speciaal voor jou deel ik mijn favoriete herfst outfit

Sweater weather

Niets is lekkerder dan een warme sweater in het gure herfstige weer. Deze sweater van sissy boy is echt een hele fijne, modieuze sweater met een moderne twist. Ik koop m een maatje groter. Waarom?

Baggy is in. Let er alleen op dat je een sweater niet te groot koopt. Je wil niet in een soepjurk lopen, toch?

Deze sweater mag niet ontbreken in jouw herfst outfit!

Bye bye skinny jeans

Hallo Bell bottom! Het MAG WEER!!!! Ik was vergeten hoe flatterend deze jeans staat. Natuurlijk kun je iedere jeans dragen die je lekker vind zitten, maar een bell bottom jeans zorgt bij mij, met mijn 1.60m, voor mooie proporties. Ineens ben ik weer een taille en lange benen! En hij is nog eens super comfortabel.

These boots are made for walking

Hoge laarzen, korte laarzen, grove laarzen, rijlaarzen. Loop mijn kast in en je komt ze allemaal tegen. Maar wat ben ik blij dat de cowboylaars weer mag! Lekker comfy met een goede brede hak, waar je goed op kunt lopen EN je jouw billen even goed laat uitkomen in jouw Bell bottom jeans. 

De klassieker die elk Herfst outfit af maakt

Deze tas is een echte klassieker. Geïnspireerd door niet-te-betalen-maar-über-stijlvolle “ birkin-tas” zijn er gedurende de jaren diverse modellen op de markt gebracht. En terecht. Je kunt m Posh aan jouw arm hangen, zoals Victoria Beckham met haar Birkin Bag paradeert. Maar hang de langere hengsels er aan en je draagt de tas als een crossbody.

Armcandy

Een horloge en een armband. Moet ik nog meer zeggen? Je kunt nooit meer met te veel armcandy de deur uit. Ik heb m besteld!

De tussenjas

Een jas.. ik heb er veel en ik heb er altijd al een haat liefde verhouding mee gehad. Met mijn borstomvang is bewegen in een jas altijd een ding. Daarom is het vinden van de juiste pasvorm voor mij altijd essentieel. Deze jas zorgt er voor dat ik van boven wat meer ruimte heb om te bewegen en door de pasvorm, krijg ik een mooi zandloper figuur.

Welk kledingstuk is jouw favoriet?

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.