origin jennifer L Armentout
Lezen

De Origin trilogie

Eindelijk is boek 3 van deze verslavende Origin trilogie serie uit!

Boeknerd allert!! 🤣 Niet wetende dat het eerste boek een spin-off was van een hele mooie boekenserie, kocht ik The Darkest Star om zijn omslag. Ik had dat eerder gedaan. Ik voelde iets bij de omslag.. en werd niet teleurgesteld. Ik dacht: “Dat doe ik gewoon weer! Het ergste wat je kan overkomen is dat je het boek niet leuk vindt.” En dus kocht ik boek 1 van de Origin serie. Al snel zat ik in het verhaal en wilde ik (als een echte fangirl) obsessief verder lezen. Maar wachten op boek 2 duurde zo lang.. toen eenmaal boek 2 binnen was, was deze binnen een mum van tijd uit. En toen was het wachten op boek 3: the brightest night.

EIN.de.lijk is deze uit. En ik kan niet wachten tot ik mezelf morgen lekker de hele dag op de bank kan installeren en het verhaal van Luc en Evie verder kan lezen.

Hoe gaat dit aflopen?

origin jennifer L Armentout
de origin Serie

Over de Origin serie

De Origin Serie van Jennifer L. Armentrout gaat over Evie. Een jonge meid die eigenlijk nooit iets geks doet, maar wanneer ze op een avond met haar vriendin mee gaat naar een nachtclub verandert haar leven ineens als je de knappe Luc tegen komt. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc ‘gewoon’ een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem. Een heerlijk fantasyverhaal vol romance en spanning. De heerlijke humor van Luc, maakt alle foute kanten van deze “toch-niet-luxen” meer dan goed.

Kennen we de Origin Luc?

Als je de Luxen serie over Kat en Deamon hebt gelezen dan ken je Luc. Het verhaal speelt zich namelijk af in het zelfde universum. Uiteraard kende ik Luc niet toen ik – zoals ik hier boven al schreef – het eerste boek uitkoos om zijn omslag 😉 . Dat veranderde snel, want ik was wel nieuwsgierig naar de historie van dit universum. (ik weet t – nerd allert!) Maar je kunt deze serie ook gewoon los van de Luxen serie lezen. Ook dan snap je alles.

Ik vind het een heerlijk verhaal. Natuurlijk is het fantasy en gebeuren er dingen die je in het normale leven nooit zult tegenkomen. Ik bedoel: Kom jij dagelijks iemand tegen die elektriciteit door zijn armen kan laten schieten? 😉 Maar de schrijfstijl van Jennifer L. Armentrout is vlot, de humor is geweldig en ook in de spannende gedeeltes van het boek, zit je op het puntje van je stoel.

Ik ga weer snel afsluiten en de groei van Evie en Luc verder lezen… ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen….

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.