FRTY Valentijn
Lifestyle

De leukste Valentijn cadeautjes

En hoe we ze nu wel krijgen

Het is bijna valentijnsdag. DE dag om even lekker ongegeneerd de liefde te vieren en jouw lief weer even te zien door een roze bril. Maar hoe we het ook proberen, er zijn maar weinig mannen die met Valentijn weten wat ze aan hun vrouw moeten geven. En krijgen we, als onze partner er überhaupt aan denkt, dus niet zulke hele romantische valentijn cadeautjes. Dus hint niet meer en laat FRTY het harde werk maar doen 😉

Geef dit artikel nu over aan jouw partner

FRTY Foute valentijn cadeaus

Ja lieve partners, Valentijn komt er aan! Ze verwacht weer wat, maar je hoeft dit jaar niet het hele internet af te struinen voor dat ene beertje dat ze normaal gesproken bij de Action verkopen. Ik snap het, het was een van jouw leukste Valentijn cadeautjes en je kunt het beertje met dat (foeilelijke) rode hart niet meer vinden. Heeft de schoonmaakster het per ongeluk weg gezet? Of heeft de hond in een speelse bui de knuffel aan flarden gescheurd? Je piekert je suf en je bent vast al op Alibabba geweest om te kijken of daar nog zo’n exemplaar te koop is. Je wil heel graag dat jouw lief niet verdrietig is om de vermissing van het knuffeltje… Uh… dan heb ik nieuws voor je, lieve partner.

Ik heb nieuws voor je…

Op zolder

Er is geen makkelijke manier om dit te vertellen. En ik ben voorstander van direct de pleister er af rukken.. dan heelt de wond namelijk beter. Dat foeilelijke beertje ligt in het beste scenario op zolder in die doos met rommel waar “Mijn jeugd” op staat. Je weet wel, die doos waar memorabilia in zitten van jouw partners jeugd (lees foto’s van die lelijke ex). Het slechtste scenario; de knuffel is in de zak van max belandt. Sorry! Makkelijker kan ik het niet maken.

En dat heeft ze niet gedaan om jouw te pesten of te kwetsen. Ze waardeert jouw inzet en liefde! Echt! En daarom glimlacht ze van oor tot oor als ze weer zo’n heerlijk afgezaagd en minder origineel presentje krijgt. Met de kaken op elkaar van lichte teleurstelling. Maar.. lieve partner.. het wordt nu echt tijd om eens indruk op haar te maken! Zeker nu ze zelfs om jouw ademhaling al geïrriteerd kan raken, is die grand gesture nu net die olijftak die jouw relatie nodig heeft!

Valentijn cadeautjes; Hoe pak je het aan

Wees op tijd! Echt, je kunt niet op 12 februari ” iets” gaan bedenken. En dan maar hopen dat het op tijd aan komt! Net als met de Sint en met kerst, moet je rekening houden met de levertijden.

Snuffel eens rond op haar nachtkastje. Bij voorkeur als ze er bij is. Niets komt zo achterdochtig over als je haar parfum pakt, terwijl ze de kamer in komt lopen. Jij voelt je betrapt en ongemakkelijk en wij vrouwen hebben de neiging om onze fantasie dan op zijn beloop te laten. Ergo: een hut met ruzie, geen inspiratie voor het Valentijn cadeautje en no where to go! (De wijkagent zal je een bemoedigend knikje geven als hij je aanhoudt, maar die bon krijg je! Dus tja, even buiten stoomafblazen zit er niet in) Als je die parfum pakt waar ze bij is en ze kijkt je vragend aan met die wenkbrauw.. zeg je gewoon: “Ik vind dit luchtje echt lekker ruiken bij je”. En de lucht is geklaard.

valentijn cadeautjes FRTY pink

Koop iets wat echt waarde heeft. Het kost iets meer tijd, maar als je haar een Valentijns cadeau geeft van waarde zal ze dat meer koesteren dan die broodrooster of dat beertje. Want wanneer je vraagt wat ze wil hebben voor moederdag en ze komt met een lijst praktische zaken – zoals een nieuwe eierwekker en een weegschaal – aanzetten, doet ze dat niet omdat ze die nu zo graag wil hebben. Het is lastig en vermoeiend. Dat snappen wij vrouwen ook wel. Maar ergens in ons achterhoofd weten we niet zo goed of we die nieuwe geur van Chanel, die abonnement op de Goodiebox of dat mooie vaasje wel verdienen. En dan overdenken we de boel graag. Kunnen we niets aan doen!

Dus doe er moeite voor. Koop een mooie lijst voor die vakantiefoto die ze altijd al heeft willen inlijsten. Boek een mini fotoshoot voor een foto van het hele gezin! (En ja, dat kost je ook een nieuwe jurk. Maar ze zal het er nog jaren over hebben) of kijk eens op instagram naar de accounts die zij volgt. Zit daar een winkel tussen waar ze vaak op reageert? Vette kans dat je daar dus een presentje kunt scoren wat nog eens prachtig ingepakt is ook!

Mixed tape in 2021

FRTY Mixed tape

Wil je de kers op de taart scoren? Verras je lief dan met het Valentijn cadeautje onder de Valentijn cadeautjes en maak een echte romantische playlist van alle liedjes die jullie vroeger luisterde. Net zoals dat liefdescassettebandje van vroeger. Vette kans dat ze de playlist volgend jaar nog met hartjes in haar ogen afspeelt!

Nog steeds geen inspiratie? Hier onder vind je een aantal leuke presentjes voor iedere portemonnee.

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.