Frty thuiswerken broeken
Lifestyle

De leukste broeken

Om van thuiswerken een feestje te maken

Ik vind niets zo erg als een broek die gedurende de dag te strak gaat zitten. Je hebt de leukste broeken, maar wanneer ik na 2 koffie, een lunch en nog hier en daar een koekje, niet meer zo comfortabel op mijn bureaustoel neerplof en de band van mijn broek zo erg knelt dat ik het liefste mijn pyjama aan wil, ben ik wel een beetje klaar met een broek.

broeken thuiswerken FRTY

Gelukkig zijn er tegenwoordig hele leuke, relaxte en stijlvolle broeken te vinden die je zowel thuis, als op die enkele dag op kantoor, kunt dragen.

(Faux) leer

Sinds een paar jaar heb ik een (nep)leer tik. Leggings, rokken, treggings, ik heb het allemaal in mijn kast. Maar niets zit zo lekker als deze baggy leren broek. Hij knelt niet, ik zweet niet in die broek en hij zit als gegoten!

Faux leer is hot en happening! voor iedereen!!


Travel broeken

Frty Studio anneloes

Wassen, ophangen en weer aantrekken. Dat is de belofte van de prachtige kledingstukken van Travel stof. Al jaren een echte hit in mijn kledingkast, zeker in het voorjaar en zomer. Travel stof is fijn te dragen, het knelt niet. En misschien voor mij wel een van de belangrijkste redenen om het te kopen: je hoeft het niet te strijken. Een nadeel, veel wassen met wasverzachter zorgt er voor dat de stof na verloop van tijd dunner wordt.

Er zijn diverse merken travel kleding. Ook de kwaliteit van deze kleding is verschillend. Ik ben zelf gek op Studio Anneloes en Zuss.

Fancy jogging broek

broek Hema FRTY

Een jogging broek aan als ik ga werken? Waarom niet! Een jogging broek is niet meer alleen maar die afgesleten baggy broek die je op zondag ochtend aan trekt als je het huis gaat schoonmaken. Of de broek die je aan trekt op weg naar de sportschool. Dit najaar zie je steeds vaker stijlvolle, nette pantalons van jogging stof voorbij komen. Ze zitten zalig, zijn lekker warm en -ook niet onbelangrijk – redelijk goed geprijsd.
Ik ben om!

FRTY’s favorieten

Dit is ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.