Health

De EMB-test

Wat is dat nu?

Als FRTY vrouw kan het best een uitdaging zijn om je goed te voelen. Helemaal nu in deze lockdown periode. De Corona periode duurt lang. Bij veel vrouwen is de rek er wel zo’n beetje een uit. Ook op de FRTY redactie.

We hebben veel veerkracht, maar er is een grens. Wellicht heb je last van lichamelijke klachten die je al langer hebt, die je eigenlijk maar voor lief neemt en gewoon maar doorgaat. Of die je wel onderzocht hebt in de reguliere medische wereld, maar niet mee verder komt. Het kan ook zijn dat je veel pogingen hebt gedaan om af te vallen, maar geen idee hebt wat er zich eigenlijk in je lijf afspeelt waardoor het niet lukt. Of je bent iemand die graag meer inzicht zou willen krijgen in hoe gezond je nu echt bent en hoe je dit verder kunt verbeteren. Lees meer over de EMB test en wat het je kan opleveren.

Wat is de EMB test?De EMB test is een energetische, morfologische bloedtest. Een hele mond vol. De test geeft diagnoses die in de reguliere zorg ook onderzocht worden zoals ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto immuunziekten, bloedarmoede en infecties. Er kan ook nog veel meer informatie uit het bloed gehaald worden. Met de EMB test wordt er ook complementair en energetisch gemeten. Dit geeft veel inzicht en verklaart vaak symptomen die in de reguliere zorg niet naar boven komen of niet te behandelen zijn.

Doordat er deels energetisch gemeten wordt, is het niet 100% wetenschappelijk onderbouwd. Maar, dat is niets in de medische wereld. De adviezen die uit de test komen, zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. Ongeveer 80% van de mensen die een test uitvoert en de adviezen opvolgt ervaart een sterkte verbetering in het verminderen van de klachten. Bovendien is er vaak veel herkenning bij de uitslag. Eindelijk wordt het duidelijk.


Met de EMB test valt veel te zien.
Je ontdekt hoe het zit met je darmen, spijsvertering, alvleesklier en lever. Het geeft je inzicht in je vitaminen- en mineralenpanel. Daarnaast biedt het ook inzicht in je hormonale balans en stressgevoeligheid. Je pH-waarde (verzuring) wordt gemeten. Ook wordt het duidelijk of er sprake is van een belasting van bacteriën, schimmels, virussen, parasieten, je woonomgeving, gifstoffen en vrije radicalen. Ontstekingen zullen ook zichtbaar worden. Tenslotte worden voedsel intoleranties weergeven.
Al deze zaken worden ontdekt d.m.v. het onderzoeken van de verschillende waardes in het bloed.


Waarom zou het iets voor jou zijn?


Ik ben heel erg overtuigd van de stelling: meten is weten. Wat gezond is, is voor iedereen anders. Wat gezond is voor mij, hoeft niet gezond te zijn voor jou en andersom. Het is zo waardevol om te weten wat gezond is voor jouw lichaam. En de EMB test geeft hier een schat aan informatie over.
Loop jij al langer met klachten die in de reguliere zorg niet opgelost of serieus genomen worden? Heb je het idee gevoelig te zijn voor bepaalde voeding, maar heb je geen idee wat?
Als “frty’ vrouw kun je te maken krijgen met klachten die te maken hebben met je hormonen door de (pre)overgang. De EMB test kan hier veel inzicht in geven.

Stress kan ook heel veel invloed hebben op hoe je lichaam functioneert. Je krijgt veel handvatten hoe je hier verbetering in aan kunt brengen door je lijf te versterken.
Ben je geïnteresseerd in je gezondheid en zou je graag meer willen weten hoe gezond je bent en wat nu echt past bij jouw lichaam? Dan is de EMB test zeker iets voor jou. Hoe fijn is het om precies te weten wat goed is voor lichaam!


Jolien deed de EMB test, lees haar ervaring:
“Vandaag mijn EMB uitslag besproken met Naomi.
Wat was dit fijn! Er komt zoveel uit zo’n test, dat je dit onmogelijk zelf helder kunt krijgen. Bovendien geeft ze duidelijk aan welke dingen prioriteit hebben en ook WAAROM! Het was vooral fijn om extra uitleg te krijgen over hoe dingen invloed hebben op elkaar en met elkaar in verbinding staan. En hoe deze dus elkaar verslechteren of verbeteren. Ook vond ik het fijn om over bepaalde dingen te horen dat dit dus echt mijn lichaam is en dat het niet uit mijn hoofd komt of ‘aan mij’ ligt. Het geeft vertrouwen dat er advies wordt gegeven over hoe bepaalde waardes te verbeteren, zodat je hier gericht mee aan de slag kunt om een betere versie van jezelf te worden. Ik ga aan de slag en kijk nu al uit naar onze check-up.”


Hoe gaat het in zijn werk?


Door middel van een simpele vingerprik wordt er bloed afgenomen. Een online intakeformulier, voedingsdagboekje en gesprek hierover, maakt dat we een compleet beeld hebben van jouw situatie. Na ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag en maak ik een passend leefstijl-, suppletie- en voedingsadvies. Dit bespreken we dan in het 2e gesprek. Je hebt dan het inzicht en kan aan de slag met de adviezen en gerichte supplementen die passend zijn voor jouw lichaam en hierop ook getest zijn.


Een hoop informatie zo kan ik me voorstellen! Ik heb in ieder geval super enthousiast over de EMB test! Lees hier meer over de EMB test!


Of neem contact op: www.feel-n-leef.nl info@feel-n-leef.nl Instagram Facebook

Dit is ook leuk..

1 Reactie

  1. […] schrijft in haar blog voor FRTY over de EMB test, vertelt zij over wat de test is. In deze post, vertel ik jou hoe de test werkte […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.